The Artist’s Way – basis

collage 2014

(Her)ontdek je eigen creativiteit
Heb je altijd al willen schilderen? Een beeld willen maken? Een (kinder)boek willen schrijven? Of deed je dit al maar lukt het niet goed om je er toe te zetten? Tijdens de The Artist’s Way cursus krijg je energie en inspiratie en zet je concrete stappen.

We werken 12 weken aan de hand van het boek van Julia Cameron. Door het schrijven van morning pages, het maken van een Artist Date, het samenstellen van een collage, korte visualisaties en andere oefeningen kom je erachter wat jouw (kinder)dromen zijn en wat jou echt plezier geeft in het leven.

‘We zijn een prettiger persoon wanneer we in contact staan met onszelf.’

Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer ruimte wil geven aan zijn/haar eigen creativiteit. Uit het hoofd, in het lichaam, dromen omzetten in beelden en met die beelden aan de slag. Dat is wat je leert tijdens deze cursus. In de lessen krijg je opdrachten, die je zelfstandig kunt uitvoeren. Alle technieken zijn denkbaar, alle materialen zijn te gebruiken.

Start cursus
tijdstip: Vrijdag ochtend van 9.30-12.30 2024
data: 12 april – 5 juli
locatie: MK24
kosten: € 352,50 incl. BTW + €30 materiaal
meer informatie: info@dafnearlman.nl

Lezers over het boek:
‘Het bracht mij favoriete ingrediënten als verbinding, focus, plezier, energie en geluk’

Cursisten over de workshop:
‘Goede mix van ‘theorie’ en uitvoering vak-opdrachten’
‘Ik had stimulering nodig om tot iets te komen en dat is gelukt’
‘Hele leuke opdrachten zoals kaarten maken, werken met bister. Leuke spulletjes om mee aan de slag te gaan en te gebruiken. Heel leuk om de cursus te doen.‘

Cursisten over de docenten:
‘Inspirerend, niet betuttelend, vrolijk en enthousiast’