Uitgeverij & shop

Arlman Publishing brengt op kleine schaal mooie boeken uit.
Bestellen kan via email.

 Het wonderbaarlijke leven van Nicolaas

Hoe vertel ik mijn kinderen het verhaal van Sinterklaas? Dit prachtige verhaal, over de geboorte en het wonderbaarlijke leven van Nicolaas, is speciaal geschreven voor kinderen in de overgangsfase (wel of niet geloven). Het verklaart op een lichte en troostrijke manier waarom Nicolaas ieder jaar terugkeert en altijd blijft bestaan.

Roelof Jan Veltkamp: ‘Zonder enige ironie of understatement die boodschap in deze tijd kunnen brengen, dat is een kunst, en dat lukt de maaksters van dit juweeltje wonderwel. Van harte aanbevolen!’  

Auteur: Juul van der Stok. Illustraties: Dafne Arlman
paperback 24 pag.

Vita Vleermuis wil niet slapen
Het is bedtijd voor Vita Vleermuis. maar Vita wil nog niet slapen. Er is nog zoveel te beleven buiten. Ga je mee op avontuur?

Auteur: Eva de Bruin – van Boekel. Illustraties: Dafne Arlman
paperback 24 pag.

Vestbeestje
Fantasierijk prentenboek over een kindervestje, dat eigenlijk heel graag eens een keer iets anders wil zijn. Een kleurrijk beestje bijvoorbeeld…

Auteur: Sarah Six. Illustraties: Sarah Six
paperback 26 pag.

Inca Path
Dit boek bevat visualisaties van de energie oefeningen uit de cursus Inka Pad (1-4). Lessen van Juan Nunez del Prado, zijn zoon Ivan en hun meesters uit de Andes. De oefeningen zijn eenvoudig en heel krachtig en kunnen door jong en oud geleerd worden.

Illustraties: Dafne Arlman
paperback 48 pag. bestel

Salka Path
Dit boek bevat visualisaties van de energie oefeningen uit de cursus Salka Pad. Lessen van Americo Yabar en zijn zoon Gayle, meesters in het spelen met vrije levende energie.

Illustraties: Dafne Arlman
paperback 38 pag. bestel